Mats Lindfors | Webbkusten fotografi - professionell natur och skärgårdsfotograf
tel: 076 205 17 50 e-post: mats@webbkusten.com
om fotograf mats lindfors

1288 inlägg från 2007

eller sök

BLOGG | NATURFOTOGRAF MATS LINDFORS FOTOKONST & BILDBYRÅ

FOTOKONST - BILDBYRÅ - DREV EGET FOTOGALLERI I STOCKHOLM I SJU ÅR

09 juni 2017

Ett kort kvällsbesök vid nya Klövbergets naturreservat

En av mina favoritplatser som jag återkommer till med kameran gång efter gång har nu i veckan blivit ett naturreservat. Klövberget ligger inte långt ifrån mitt hem på Brevikshalvön i Tyresö kommun. Jag håller oftast till nere vid dess fot där berget och klipporna möter Kalvfjärden. Jag vet inte hur många gånger jag har varit där och fotograferat. 


Igår kväll klarnade det upp och jag kunde inte låta bli att en snabb tur dit igen. Man vet aldrig hur ljus, växtlighet, vatten och himmel ter sig. Och det korta besöket blev lyckat kan jag tycka. Denna gång lät jag hela Klövberget få vara med i bilden. Det händer inte så ofta. 

En av mina bilder därifrån, där Kalvfjärden ligger spegelblank i den blå timmen en alldeles underbar sommarnatt har använts av WWF för några år sedan. Dom ville visa hur vackert Sverige var i en omfattande kampanj. Ett mycket bra val av plats tycker jag!

Se gärna fler av mina bilder från Kalvfjärden och Klövberget

Ett kort kvällsbesök vid nya Klövbergets naturreservat

ett inlägg som jag rekommenderar

Skeppsvraket Swicks vid Trollskogen på norra Öland

 På hösten för åtta år sedan besökte jag skeppsvraket Swicks, en tremastad skonare som låg uppspolad på en strand nära Trollskogen på nordös...